Strik om het Winkelhart Centrum Beverwijk

Nieuws | Geplaatst: 07-03-2017

Strik om het Winkelhart Centrum Beverwijk

Er is hard gewerkt aan de voorbereiding van het nieuwe centrum van Beverwijk. Inmiddels zijn de bomen verwijderd, graafmachines doen hun werk, er staan hekken en de weekmarkt is verplaatst. Het is de start van een grote operatie die veel zal vragen van ondernemers en publiek. In al het bouwlawaai zijn er nog steeds mensen en onderwerpen die een strik verdienen, een strik om de toekomst van het winkelhart!

Puzzelen
Tim de Rudder ontving de allereerste ‘strik’ van Beverwijk Centrum. Hij is wethouder in Beverwijk en heeft samen met de ambtenaren gewerkt aan de voorbereiding van het project. Vanaf de eerste presentatie ervan in februari 2013 tot aan de oplevering in december 2017 zitten er 250 weken in het project. Hij ontving daarom als dank voor al zijn puzzelwerk een puzzel met een impressie van de nieuwe Breestraat waarvan er inmiddels 205 stukjes zijn gelegd de overige 45 stukjes worden dit jaar gelegd.
Tim De Rudder: “De komende tijd zullen we samen nog meer moeten puzzelen. De verplaatsing van de markt half februari was een mooi voorbeeld van samenwerken. We zoeken de beste plek voor iedereen, rekening houdend met de omstandigheden. Zowel de marktlui als de bezoekers waren positief.