Uitzendbureau

Agros

Breestraat 4
1941 EJ Beverwijk

T 0251 - 501 730

http://www.agros.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Foto winkel Agros

Route

Omschrijving

Focus op service en investeren in mensen. Met die gedachte is Agros in 2001 opgestart. In ruim tien jaar zijn we gegroeid van één naar acht vestigingen, verspreid over Noord-Holland. We hebben opdrachtgevers geholpen aan het juiste personeel. Werkzoekenden hebben we kunnen begeleiden bij de zoektocht naar de juiste werkplek.

 

 

Werkwijze

Onze werkwijze is onomstreden. We zoeken voor onze kandidaten naar reguliere banen en niet naar gesubsidieerd werk. We kiezen voor een combinatie van de steppingstone formule en het work first-principe. Tijdelijk werk kan, met name bij langdurige werkloosheid, de opstap worden naar een vaste baan.

Wij begeleiden onze kandidaten intensief. Bij 35 gemeenten heeft dat tot een bijzonder positief resultaat geleid. De gemiddelde uitstroom is 73%. Voor ons het bewijs dat onze aanpak een methode is die werkt. Bij deze trajecten wordt géén loonkostensubsidie verstrekt. Langdurige cursussen en/of assessment trainingen behoren ook niet tot deze methode.

Onze Missie

Agros brengt mensen op een sociaal bewogen manier naar de arbeidsmarkt. We gaan daarbij uit van mogelijkheden en niet van beperkingen.

Onze visie op werk

Wij geloven erin dat mensen met de juiste begeleiding en gebruikmakend van de juiste werkgeverscontacten prima kunnen functioneren in een reguliere baan. Adequaat reageren op de wensen van een werkgever en “out of the box” denken als het gaat over het oplossen van belemmeringen lopen daarbij als rode draad door onze dienstverlening.

Onze kernwaarden

Actief, Betrokken, Bereikbaar, Deskundig, Flexibel, Sociaal