Bar de Rode Haan

Bar de Rode Haan

Brandsteeg 3-5
1941 EA Beverwijk

T 0251 - 227 600

http://www.barderodehaan.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Maandag
16.00 - 1.00 uur
Dinsdag
16.00 - 1.00 uur
Woensdag
16.00 - 1.00 uur
Donderdag
16.00 - 1.00 uur
Vrijdag
16.00 - 2.00 uur
Zaterdag
16.00 - 2.00 uur
Zondag
Gesloten
Foto winkel Bar de Rode Haan

Route

Omschrijving

Welkom bij Bar de Rode Haan

Het kleine intieme en gezellige café De Rode Haan in de Brandsteeg is al meer dan 40 jaar een begrip in Beverwijk. Een plek waar menig Wijker zijn eerste biertje heeft leren drinken en wellicht zijn eerste of enige liefde heeft leren kennen.

Het is een café zoals er nog maar weinig zijn waar het altijd gezellig toeven is aan de bar en waar gastheerschap hoog in het vaandel staat.'s Middags na het werk even een biertje halen om even bij te kletsenmet vrienden is de gewoonste zaak van de wereld.

Op 1 maart 2009 heeft “de Haan”, zoals velen het bedrijf in de volksmond noemen, een nieuwe “hoeder” gekregen. Hendrik Jan Zoet heeft het bedrijf overgenomen van Karel de Meijer die ruim 34 jaar eigenaar is geweest. Hendrik Jan is geen vreemde voor de bezoekers van de Rode Haan want hij is al ruim 10 jaar werkzaam in het bedrijf. Hij is daarom ook een waardige opvolger “ome” Karel.

De Rode Haan biedt diverse mogelijkheden voor even zo diverse gasten. Je kunt er terecht voor een borrel aan het eind van een lange werkdag maar ook kun je er prima stappen op de vrijdag- en zaterdagavond. Verder biedt de Rode Haan mogelijkheden voor het houden van bedrijfsborrels, recepties en feesten tot 100 personen. Kortom alles is mogelijk.

De Rode Haan is dagelijks geopend vanaf 16:00 uur behalve op zon- en feestdagen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om op deze dagen uw feest te vieren in De Rode Haan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Veel plezier, het team van De Rode Haan