Brantjes Makelaars

Brantjes Makelaars

Stationsplein 2a
1948 LB Beverwijk

T 0251 - 260 660

http://www.brantjesmakelaars.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Maandag
8.30 - 17.30 uur
Dinsdag
8.30 - 17.30 uur
Woensdag
8.30 - 17.30 uur
Donderdag
8.30 - 17.30 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur
Foto winkel Brantjes Makelaars

Route

Omschrijving

Het vuur van een goede makelaar

Brantjes Makelaars maakt er een punt van om het beste resultaat voor de klanten te behalen. We gaan daar ver in, verder dan veel anderen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit onze verkoopresultaten, die via Funda te volgen zijn. Het blijkt uit onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten, waarvoor we vaak op basis van onze ervaring worden ingeschakeld door ontwikkelaars. Het blijkt uit de positieve verkoopresultaten en beoordelingen die we van onze klanten krijgen. Kortom, we zijn een makelaar met vuur, we lopen warm voor ons vak.

Toen de economische recessie ongenadig ingreep op de woningmarkt, zijn wij dat vuur niet kwijtgeraakt. Wij zien kansen en mogelijkheden. Juist nu zijn onze klanten gebaat bij een deskundig advies. Een deskundig advies is bij Brantjes Makelaars een eerlijk advies, gebaseerd op onze vakkennis en onze zeer gedegen ervaring.

Tevreden klanten, daar gaat het om. Dat is al zo sinds de oprichting in 1967. Sinds 2008 zo mogelijk nog meer. De verkoop en aankoop van woningen markeert meestal een afsluiting, een nieuw begin, iets waar je naar uitkijkt. Een enkele keer staat een woningverkoop in een minder vrolijk licht. En ook dan zetten we ons in om het beste resultaat te behalen.

Ons team bestaat uit bijna twintig personen, werkzaam vanuit drie vestigingen. Alle collega’s werken voor tevreden klanten. Voor u, dus.