Vrijetijdskleding voor dames

Danny's Choice

Breestraat 16
1941 EJ Beverwijk

T 0251 - 212 334

https://www.dannyschoice.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Maandag
13.00 - 17.30 uur
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10.00 - 17.30 uur
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur
Laatste zondag van de maand
vanaf 12.00 uur
Foto winkel Danny's Choice

Route

Omschrijving

Wat verkopen wij?
Onze doelgroep is de vlotte mode bewuste vrouw van 12 tot en met, zeg maar, 50 jaar. De collectie bestaat voornamelijk uit skinny jeans, zowel heup- als hoge modellen in de maten 32 tot 46. Verder verkopen wij tops, blazers, jasjes, korte jeans broeken en alles wat op dit moment in de mode is. De kledingstoffen zijn voornamelijk strijkvrij en stretch. En uiteraard verkopen wij goede kwaliteitskleding tegen zeer lage prijzen.

Een kijkje waard dus!

Waar staan wij voor?
Moderne kleding van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Uiteraard staat bij ons de service hoog in het vaandel. De klant kan bij Danny's Choice in een ongedwongen sfeer rustig rond snuffelen en indien dit op prijs wordt gesteld wordt er geholpen. Ook wordt er eerlijk advies gegeven en niets opgedwongen; de klant moet zich immers happy voelen in de kleding.

Geschiedenis van Danny`s Choice
Danny's Choice begon op 14 november 2002 in de Schoutenstraat te Alkmaar met een herenmodezaak. Een jaar later werd dit een dames- en herenmodezaak. De klanten vonden het leuk dat man en vrouw in een winkel konden shoppen. Langzaam aan is Danny's Choice meer dameskleding dan herenkleding gaan verkopen en werd de switch gemaakt naar alleen maar dameskleding. Aangezien de winkel in de Schoutenstraat maar tijdelijk was, werd er gezocht naar een andere lokatie. Dit werd op 1 mei 2004 de Breestraat 3A in Beverwijk.

Danny's Choice werd al gauw een begrip in Beverwijk. Klanten bleven terug komen en maakte mond op mond reclame voor de zaak. Na bijna 10 jaar op de Breestraat 3A gingen we uitkijken naar een groter pand en een betere lokatie op de Breestraat. Dit werd 3 maart 2014 de Breestraat 16. Een groter pand met een ruimer aanbod aan artikelen en nog klantvriendelijker door de grote ruimte tussen de rekken. Hier hebben we airconditioning, zodat in de zomer in een lekkere koele ruimte gewinkeld kan worden. Uiteraard zijn er weer zitplaatsen voor de wachtende en is er gratis WiFi beschikbaar.