Döner Company

Döner Company

Stationsplein 52
1948 LC Beverwijk

T 075 - 631 2050

http://www.donercompany.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Foto winkel Döner Company

Route

Omschrijving

De klant staat bij de Döner Company altijd centraal. Wij streven er naar de klant altijd het beste product aan te kunnen bieden. Wij verplichten ons zelf aan de strenge eisen van onze klanten te kunnen voldoen. 

De Döner Company verricht sinds 1999 marktonderzoek op het vlak van dönergastronomie en heeft in het jaar 2001 haar eerste filiaal in Beverwijk geopend. Omwille van de hoge kwaliteitsstandaard en de consequente omzetting van de bedrijfsfilosofie in de praktijk slaagde de Döner Company erin, na verloop van tijd een plaats op de markt te veroveren.

Na de opening van het eerste filiaal werd in Leiden het tweede filiaal in gebruik genomen. In het jaar 2005 werden er achtereenvolgens in Haarlem (centraalstation), Utrecht (centraalstation),  Amsterdam (CS), Amsterdam-Amstel en Eindhoven (centraalstation) nog andere filialen geopend. In 2006 volgden er nieuwe zaken in ´s-Hertogenbosch (centraalstation),  Breda (centraalstation), Tilburg (centraalstation), Almere (centraalstation) en Den Haag (Holland Spoor).

In 2007 opende het eerste franchisefiliaal in Amsterdam CS haar deuren. Voor het jaar 2007 is de opening van nog 4 andere nieuwe filialen gepland.

Met haar 20-jarige ervaring en nieuwe aanwinsten wil de Döner Company zich ook in de toekomst consequent aan het welzijn van haar clientèle wijden.

Doner Company