Rijschool Rainbow

Rijschool Rainbow

Stationsplein 44a
1948 LC Beverwijk

T 0251 - 226 308

http://www.rijschoolrainbow.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Maandag
9:00 - 14:00 uur
Dinsdag
9:00 - 14:00 uur
Woensdag
9:00 - 14:00 uur
Donderdag
9:00 - 14:00 uur
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Foto winkel Rijschool Rainbow

Route

Omschrijving

Om een indruk te krijgen van onze rijschool willen wij ons even voorstellen

Romolo Gentile is in 1991 gestart met zijn rijschool; toen een eenmanszaak. Hij realiseerde zich vanaf die eerste dag, dat de kracht van een autorijschool schuilt in de kennis en vaardigheden van de rij-instructeur. De kwaliteit van zijn “diensten” zou zijn autorijschool onderscheiden van die van anderen.

Onze rij-instructeurs(trices) zijn dan ook vakbekwaam gecertificeerd volgens de WRM (Wet Rij-onderricht Motorrijtuigen) 1993. Tevens zijn wij gecertificeerd door het Innovam Branchekwalificatie-instituut voor de rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (initiatief van Novem en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat). Ons team wordt om de vijf jaar bijgeschoold, hierdoor kan jij ervanuit gaan dat jouw rij-opleiding aan de hoogste eisen en richtlijnen voldoet.

In 1996 heeft Autorijschool Rainbow v.o.f. zich gevestigd aan het Stationsplein in Beverwijk. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben Romolo en Isabel Gentile dit kantoor en tevens theoriecentrum geopend. Je kunt er niet alleen informatie krijgen over onze rijopleidingen, ook advies, de theoriecursus en verdere administratieve handelingen worden  hier eveneens verzorgd (0251-22 63 08).

Op dit moment bestaat ons team uit 5 vakbekwame instructeurs (2 instructrices) en 1 administratief medewerker die ervoor zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt.  Elke instructeur rijdt met zijn eigen lesauto.

Ons lesmateriaal wordt continu getoetst op actualiteit en doelmatigheid.  Mede door ons goed opgeleide team, hun enorme inzet en onze up-to-date lesmaterialen leveren wij keer op keer een hoog slagingspercentage. Iets waar wij trots op mogen zijn!

Onze klantenkring komt uit Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Castricum, Uitgeest, IJmuiden, Velserbroek, Haarlem, Santpoort-Noord, Bloemendaal, Zandvoort, Badhoevedorp, Heiloo, Alkmaar, Assendelft, en zelfs uit Amsterdam.