Beter Bed

Beter Bed

Parallelweg 104a
1948 NM Beverwijk

T 0251 - 216 532

http://www.beterbed.nl

Ga naar de website
Openingstijden
Maandag
13.00 - 18.00 uur
Dinsdag
10.00 - 18.00 uur
Woensdag
10.00 - 18.00 uur
Donderdag
10.00 - 21.00 uur
Vrijdag
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur
Zondag
11.00 - 17.00 uur
Foto winkel Beter Bed

Route

Omschrijving

Beter Bed winkel Beverwijk

In onze beddenwinkel te Beverwijk bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!

Breed assortiment bedden en matrassen

In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z. 

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Beverwijk verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed BasicBeter Bed SelectKarlsson,MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Beverwijk?

Beter Bed Beverwijk bevindt zich op Woonboulevard Beverwijk, aan de A22 in de buurt van de winkels van Leen Bakker, Jysk en Auping Plaza.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis op het parkeerterrein bij de winkel parkeren. 

Het team van Beter Bed Beverwijk staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!